Forums  •  Classifieds  •  Events  •  Directory

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Geoschools login problem?

  1. #1
    kiwiinoz is offline Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Hong Kong
    Posts
    140

    Geoschools login problem?

    Hey there,

    If I am anonymous I can view the geoschools site perfectly.

    When I go to login however, it lets me login fine, but then just tries to hang my browser by repetitively loading banner ad after banner ad scrolling down the page. It seems to be infinitely looping through placing the ad on my browser as it never gives me any of the geoschool content.

    I am running Mac OSX with Safari Version 5.0.5

    Any ideas? Thanks.

  2. #2
    shri's Avatar
    shri is offline Administrator
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hong Kong
    Posts
    376
    We've seen this problem previously on GeoExpat. Will have a chat with the tech guys on Tuesday and resolve.

    Thanks!

    Shri

  3. #3
    babydoll is offline Registered User
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    HK
    Posts
    50
    Hi, I have the same problem, and I'm using Microsoft and IE.

  4. #4
    GeoTommy's Avatar
    GeoTommy is offline Administrator
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    HK
    Posts
    22
    This should be fixed. Please let us know if you run into any other problems.

  5. #5
    Frenchy is offline Registered User
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ap Lei Chau
    Posts
    635
    Hi, I just can't create a new thread (not in Geoschool, but another forum), as the system will tell me I need an activation code, while I'm already logged in. Need help ! thanks !

  6. #6
    GeoTommy's Avatar
    GeoTommy is offline Administrator
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    HK
    Posts
    22
    Which section were you trying to start a new thread in?

  7. #7
    shri's Avatar
    shri is offline Administrator
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hong Kong
    Posts
    376
    Should be fixed. Thank you for reporting the problem.

  8. #8
    shaanmom is offline Registered User
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Mid Levels
    Posts
    147
    Hi Shri, I managed to login, and got a notification of a new message. However, there is nothing on the panel? A glitch?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Biting problem while BF
    By mamaS in forum Feeding Baby
    Replies: 7
    Last Post: 10-30-2007, 01:54 PM
  2. Eyes Problem
    By Cherrelle in forum Baby Talk
    Replies: 5
    Last Post: 06-03-2007, 03:40 PM
  3. RSS problem
    By hunhun in forum Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2005, 06:48 PM
Scroll to top